Grattis till bra prestationer på Leon Lurje tävling

I helgen var alla Nackas tre tävlande lag nere i Göteborg för att tävla på säsongens största synkrotävling i Sverige. Med i tävlingen var lag från bl.a. Finland, Ryssland, Australien och Storbritannien förutom många svenska lag.

Nacka Teamåkningsklubb var representerad i 3 olika klasser: Team Crystal i debutant, Team Caprice i ungdom och Team Moonlights i junior.

Klubbens debutantlag Crystal gjorde ett starkt och rent åk som domarna föll för. Deras poäng blev 35,54 (personligt rekord) vilket gjorde att de vann debutantklassen. Glädjen var stor både vid isen och på läktaren då åkare, tränare och föräldrar grät både en och två glädjetårar.

I ungdomklassen körde Caprice två superbra åk med sitt skräckprogram. Det ledde till nytt poängrekord både på lördag och söndag. Hela ishallen fick höra glädjen tjejerna kände då de fick sina poäng.

Team Moonlights som tävlar i juniorklassen åkte ett jättestarkt och vackert kortprogram och fick säsongens bästa poäng. I friprogrammet gick laget ut med stark utstrålning och levererade en fin första del. Fall och missar i programmets två sista element resulterade dock i en tappad placering gentemot föregående dag.

Nu laddar vi för SM som går av stapeln den 24-25 februari i Mölndal!