Team Coral

Team Coral är klubbens nya mixedlag för lite äldre ungdomar som vill åka synkro!

Teamet är till för att åkare ska lära sig att utföra lite svårare steg och vändningar synkroniserat tillsammans med andra samt ha möjlighet att tävla.

Att träna i Coral ger dig möjlighet att få träna och tävla på högre nivå, Coral tränar 2 dagar per vecka.

För att kunna vara med i Coral behöver man kunna klara av grunderna i synkro, men helst motsvara Basic 2 / Fri 1 nivån. Det är klubbens tränare tillsammans som avgör om en åkare kan vara med. Det är viktigt att träna båda dagarna (teknik och synkro) för att åkarna ska utvecklas individuellt och tillsammans med laget.

Här hittar du information om:

Börjar en åkare under terminens gång då teamet redan tränat och gjort upp program kan det hända att åkaren får åka bredvid teamet ett tag innan man kan stegens ordning och kan hålla i de andra i teamet. Det är viktigt att åkarna fortsätter träna teknik 2 gånger i veckan för att utvecklas tillsammans med sina teamkamrater.

Nacka Teamåkningsklubbs säsong sträcker sig vanligtvis från början av augusti (sommarläger vecka 32) och fram till midsommar. Under säsongen har laget isträning, markträning och gemensam stretch. Alla delar är viktiga för att åkare ska utvecklas så bra som möjligt. Isträningen pågår fram till mitten av maj, och därefter har du möjlighet att vara med på fysträning tillsammans med lila grupper och tränare.

Säsongen 2024-2025

  • TBA