Bra prestationer både i synkro, solodans och isdans!

Under februari deltog ca 60 av klubbens åkare på tävlingar båda i Helsingfors och Kungsbacka – alla kämpade hårt och hade mycket skoj både i öst och i väst!

Finnish Ice Dance Open 2020 (resultat)

Helgen 15-16 februari tävlade 4 solodansare och 2 isdanspar från Nacka TK i Finnish Ice Dance Open 2020 i Helsingfors. Alla gjorde fina åk och både i mönsterdanser och fridanser. I solodans klassen Intermediate Novice placerade sig Amanda på 1:a plats och Hermine på en 3:e plats. I Beginner solo dance kom Linnéa på en 2:a plats och Alicia på en 4:e plats. Isdansarna Rosa och Herman blev 2:a i Intermediate Novice och Anna och Alfred 1:a i Basic Novice klassen. Stort grattis till alla åkare till de fina prestationerna!

SM i Synkro 2020 (resultat // filmer)

Helgen 22-23 februari var det dags för RM, U-SM och J-SM i synkroniserad konståkning i Kungsbacka. Nacka TK:s 3 lag presterade på topp och tog hem både guld- och silvermedaljer.
Team Crystal lyckades att än en gång att åka så bra att det räckte till en första plats i Riksmästerskapen för debutanter. Team Caprice åkte också med kraft, fart och följsamhet till musiken vilket gav dem en silvermedalj i SM för ungdomar. I SM för juniorer lyckades Team Moonlights åk till sig de bästa poäng för säsongen. Många stolta tillresta åskådare var på plats och hejade på våra tre fantastiska lag!