Välkommen till säsongen 2022-2023!

Hej alla i Nacka Teamåkningsklubb!

Vi är så glada att välkomna alla våra aktiva åkare tillbaka till ishallen och en ny säsong. Konståkningssäsongen drar nu igång med en försäsong där istiderna för lag och grupper varierar en hel del. Tyvärr är det något vi inte kan styra över utan vi gör så gott vi kan för att alla lag och lila grupper ska få is under fötterna varje vecka fram till att huvudsäsongen drar igång vecka 42. Var noga med att kontrollera schemat ofta och i vilken ishall som träningen är. Vi tränar i 2 olika ishallar under försäsongen, Björknäs och Saltis.

Här kommer 6 st viktiga punkter inför den nya säsongen:

1) Nytt i år! Vem ska man ta kontakt med?
Lagledarna är de personer som man tar kontakt med först när man är med i ett lag vid funderingar eller annat som gäller åkarna.
Även om din fråga känns mer riktad till en tränare ska du kontakta lagledarna. Ofta har lagledarna fått en liknande fråga av fler och kan därför svara dig snabbt eller samla ihop frågor och ta det vid ett lämpligt tillfälle med tränarna.
Alla tränare gör mycket jobb ideellt och har inte betalt för alla timmar de lägger ner utanför isen, så vi måste hjälpa dem att orka genom att minimera extrajobb.

2) Avgifter, Höstterminen 2022
Senast den 10/9 ska medlemsavgiften (200:-) vara betald.
Senast den 31/10 ska terminsavgiften för HT-22 vara betald, höstlägret ingår i terminsavgiften för lagen.
Lista över avgifterna och betalningsinformationen: https://nackatk.se/klubbinfo/avgifter

3) Vad ska finnas med i varje skridskoväska?
– Skavsårsplåster
En linda
– Vattenflaska
– Bra strumpor
– Synkroåkare: pannband & halsskydd
– Och 2 st skridskor!

4) Klubbens handbok
Vi vill informera om klubbens handbok som vi hoppas ska göra det lättare att hitta all information som kan behövas gällande Nacka TK. Då klubben är så pass stor nu med ca 300 medlemmar försöker vi se till att informationen är tydlig och lätt att komma åt via hemsidan. Vi hoppas att detta dokument gör det lättare att hitta den information ni söker. Ladda ner klubbens handbok här.

5) Stöd klubben varje gång du handlar hos ICA Maxi Nacka
Det är ni som gör att vi får sponsring när ni handlar på ICA Maxi Nacka och scannar vår klubbkod. Varje gång ni scannar vår klubbkod får klubben 2% av summan ni handlat för! All sponsring klubben kan få hjälper till att hålla nere avgifterna för åkarna.
Självscannar du scannar du av kupongen innan du börjar handla. Betalar du i den vanliga kassan visar du upp kupongen i kassan (läs mer).

Hämta den digitala kupongen här: https://nackatk.se/ica
(Annars hittar du alltid den på Nacka TKs hemsida!)

6) Viktiga datum under säsongen
Skriv redan nu upp datumen för tävlingar och uppvisningar! Vi vet av erfarenhet hur jobbigt det kan vara när åkarna inte kan vara med på någon av de få tävlingar vi har inom vår sport under en säsong.
Tips: Missa inte att Synkro SM äger rum helgen när sportlovet börjar. Kolla gärna med lagledarna för att ta reda på när ditt barns lag tävlar, lördag eller söndag. Många åker ofta  direkt på semester från ishallen på eftermiddagen efter SM.

Lista över alla viktiga datum under säsongen finns här: https://nackatk.se/arrangemang