Skridskoskolan – Vecka 46 och framåt!

Hej alla i Nacka TKs skridskoskolan! Här kommer information under vecka 46 och framåt:

1) Nackatrofén, 19-20 nov i Älta ishall
Kom för att titta och heja på klubbens åkare som tävlar helgen vecka 46!

Den mest spännande delen av tävlingen är kl 13:00-15:20 på lördag 19/11 i Älta ishall. Fem av klubbens sex lag deltar på tävlingen tillsammans med lag från bl.a. Värmdö, Kungälv och Finland. Kom och var med i den härliga stämningen på läktaren!
På söndagen tävlar isdansare och solodansare tillsammans med åkare från Danmark, Estland, Tyskland och Växjö. roligast att se är fridanserna kl.13.00-15.50.

Det är gratis för alla och schemat finns här.
(Obs! Inte Björknäs ishall där vi brukar ha träning.)

2) Julshow, 18 dec i Nacka ishall
Under de närmaste veckorna börjar alla grupper träna inför julshowen! Vi återkommer med tema och klädsel för varje grupp. viktigt att komma ihåg är att showen är i Nacka ishall söndagen den 18/12 – alltså inte Björknäs där vi har träning varje vecka. Vi flyttar showen till Nacka ishall för att kunna få plats med fler åskådare.

3) Jullov, vecka 51-52
Vi har uppehåll vecka 51-52 och är tillbaka på isen vecka 1 (to 5/1 och sö 8/1). Vecka 2 är träningen på söndagen (sö 15/1) inställd. Detta är på grund av att Nacka TK arrangerar en större kvaltävling i synkroniserad konståkning i samarbete med Uppsala SK och är i Uppsala denna helg. (Ni är alla välkomna att vara med och heja tillsammans med oss på klubbens lag under denna helg också!)
Obs: Ingen återanmälan krävs för vårterminen om man har varit med under höstterminen.