Grattis till bra prestationer under SM-helgen i synkroniserad konståkning!

I helgen hade Nacka TK fyra lag på plats i Kungsbacka för att tävla i SM och vilken helg det blev!

Team Cosmos, Crystal, Caprice och Moonlights var på plats och visade upp sina fantastiska program för fullsatta läktare. Fina placeringar som resulterade i fyra medaljer:

🥉 Juvenile – Team Cosmos, 32,07 poäng
🥇 Basic Novice – Team Crystal, 56,77 poäng
🥈 Advanced Novice – Team Caprice, 63,00 poäng
🥉 Junior – Team Moonlights, 112,68 poäng


Klubbtävling Juvenile – Team Cosmos
I den för året nya kategorin Juvenile deltog Team Cosmos tillsammans 5 andra lag. Cosmos åker taktfast och visar upp glädjen i att få åka synkro under sitt program. De fick 32,07 poäng vilket tog dem till prispallen och en bronsmedalj.

Film – Cosmos tävlingsåk

 


Klubbtävling Basic Novice – Team Crystal
För Basic Novice var det en klubbtävling där Team Crystal visade upp sitt fina program med temat “Cruella”. Den bra skridskoåkingen, välgjorda koreografin och väl avvägda svårigheter tog dem till förstaplatsen med 56,77 poäng.

Film – Crystals tävlingsåk

 


Ungdoms SM – Team Caprice
I Ungdoms SM deltog Team Caprice, precis som alla ungdomsklasser inom synkro har de bara ett program och en chans att visa upp det. Caprice lyckades verkligen att visa det bästa de kan just på söndagen när det var tävling. Det gav dem en silvermedalj med 63,00 poäng.

Film – Caprices tävlingsåk

 


Junior SM – Team Moonlights
Team Moonlights tävlade i Junior SM med både ett kort- och friprogram. I lördags var det dags för korta programmet vilket gav dem 37,36 poäng. Friprogrammet åkte de med styrka och säkerhet och fick 75,32 poäng, vilket gav dem totalt 112,68 och en bronsmedalj.

Film – Moonlights tävlingsåk (korta)
Film – Moonlights tävlingsåk (fri)


Stort tack till tränare, ledare och alla föräldrar som var på plats och hjälpte till att göra tävlingen till en riktig fest både på läktaren och isen! Vi vill också tacka Kungsbacka Konståkningsklubb för ett lyckat arrangemang.