Två tränare i Nacka TK får utmärkelser av Nacka kommun, utsedda till Årets unga ledare och Årets förebild!

På onsdagen 16 dec tog Elin Bryngelsson Lidestedt och Linn Brahme emot varsitt stipendium från Nacka kommun på 10 000 kr. Vi är stolta och glada över alla våra tränare i Nacka TK och extra glada att dessa två i år fick denna extra uppmärksamhet!

Linn Brahme tilldelas utmärkelsen Årets unga ledare
Linn är aktiv inom både skridskoskolan och med fortsättningsåkare. Linn är alltid lugn, trevlig och pedagogisk. Hon ser till att alla åkarna blir sedda och får hjälp varje träning. Extra utmärkande för Linn är att hon har en förmåga att nå fram till de allra yngsta åkarna och förklara så att dom förstår. Hon är också en av de få tränare i Sverige som kan solodans och tränar fortsättningsåkare i denna gren.

Elin Bryngelsson Lidestedt tilldelas utmärkelsen Årets förebild
Glädje, glöd och gemenskap är konståkningsförbundets ledord. Elin personi­fierar orden med sitt stora engagemang för alla barn och ungdomar i alla team i Nacka Teamåkningsklubb. Hon samarbetar med alla tränare och åkare på ett mycket inspirerande sätt och hennes insatser har varit en av de viktigaste bidragen till att klubben växer och blivit framgångsrik. Framför allt verkar Elin för att alla åkare har roligt och trivs tillsammans.

Vår klubb har även fått andra utmärkelser av kommunen för sitt arbete med barn och ungdomar sen tidigare. 2018 blev Nacka Teamåkningsklubb vald till Årets förening inom Idrott och Fritid och sen 2013 har Nacka TK haft utmärkelsen “Utmärkt förening” som delas ut till föreningar som arbetat med sin värdegrund och kvalitet.