Singeltränare sökes till Nacka TK

Hej singeltränare! Här är klubben du kanske inte trodde sökte just dig! Vill du vidga dina vyer och hänga med på en resa med utveckling, gemenskap och laganda i fokus?

Vi är en snabbt växande klubb med ca 200 medlemmar, varav ca 100 tävlingsåkare. Klubben är välmående med god ekonomi och bra organisation.

Vår huvudinriktning är synkroniserad konståkning och vi har på några år vuxit till en av Sveriges största synkroklubbar med 6 lag. Lagen har förbättrats kontinuerligt och 2019 vann våra debutanter Stockholms allra första Riksmästerskapsguld.

Som synkroåkare måste man även vara en stark singelåkare. Därför tränar alla våra åkare även singel. I och med att klubben blivit större, och svårighetsgraden höjts, behöver vi nu utöka vårt tränarteam. Vi söker därför en eller flera vassa singeltränare som, i samarbete med våra synkrotränare, kan hjälpa våra tävlingsåkare att bli ännu bättre individuellt.

De flesta av våra åkare tävlar endast i synkro, men några tävlar även i singel på stjärntävlingar. De har i dagsläget tester upp till Basic 4 och Fritest 2, med mål att fortsätta utvecklas.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Träningsplanering och utvärdering för grupper på olika nivåer i åldrarna 7-18 år, i samarbete med synkrotränarna. Testplanering samt att följa med på test.
  • Vid behov koreografera singelprogram samt följa med på singeltävlingar.
  • Hjälpa till med klubbens shower (träning och genomförande).
  • Vid intresse kan du även engagera dig på flera sätt i våra lag!

Kvalifikationer:

  • Vi ser gärna att du har steg 3A eller motsvarande kunskap och erfarenhet.
  • Du får energi av att se individer utvecklas, oavsett om du ser resultatet på en träning, singeltävling, eller synkrotävling.
  • Du har ett driv att utmana åkare och skapar träningar på rätt nivå, där man inte enbart fokuserar på den starkaste åkaren.
  • Du vill fortsätta utveckla dig själv samt vår förening (vi kompetensutvecklar ständigt våra tränare).
  • Du har kunskap om hur hälsa, välmående och kost påverkar träningen.
  • Du är nyfiken på eller är insatt i synkro, och förstår/vill lära dig vilka utmaningar våra åkare har även inom sitt lag.

Anställningsform och lön enligt överenskommelse. Ca 5-15 timmar/veckan (du kan även kombinera timmarna hos oss med andra klubbar). Tillträde augusti 2019, eller enligt överenskommelse, men gärna med en mjukstart i maj.

Vid frågor hör av dig till vår sportchef Karin Skarstedt på tel 070-660 25 40.
Skicka din ansökan med personligt brev, CV och referenser till: info@nackatk.se

 

(Ladda ner PDF annonsen här.)