Hej och välkommen till Nacka Teamåkningsklubb!

Här kommer viktig information att ta del av för dig som är ny i synkrovärlden, eller ny i Nacka TK! Se gärna till att noggrant kontrollera att du tagit del av varje punkt, så att du inte missar ett steg eller utrustning som är viktig och/eller ett krav på när man tränar med oss!

I vår klubb är våra lagledare den första kontaktpunkten för frågor från föräldrar eller åkare. Alla frågor gällande schemat, planering, lagkläder, osv bör riktas till lagets lagledare via Slack. Frågor kan även skickas till klubbens styrelse, på info@nackatk.se.


Del 1 – Anmälan till klubben

Del 2 – Viktig information

Del 3 – Vad ska köpas in just nu?

Del 4 – Vilka verktyg ska laddas ner?

* Slack är vår främsta kanal inom klubben. Vi rekommenderar att ni laddar ner appen och har ni inte notiser på, kom ihåg att kolla in varje dag så att ni inte missar viktig information. Det går även att logga in via webbläsaren (nackatk.slack.com).

Se till att uppdatera din profil med din title (t.ex. ”Mamma till Johanna i Cosmos”) och telefonnummer. Glöm inte heller att kolla in under #allmänt I denna kanal lägger vi ut generell information som gäller alla åkare och lag. Vill du lära dig mer om hur slack fungerar, kolla in denna guide.


Vill du läsa ännu mer om vår klubb och hur synkro fungerar? Här finns vår handbok!